| |||||||
| Kayıt ol | Etiketler | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Bütün Forumları okunmuş kabul et |
| |||
| Merhaba, CCSP sertifikası aldıktan sonra, Security Professional olarak çalışmak istiyorum. Düşük seviyede yazılım bilgim var, Networking konusunda temel nerdeyse herhangibir bilgiye sahip olmamama rağmen, Kendim çalışarak CCNA almaya karar verdim. Size sormak istediğim birkaç soru var: 1- Geçmiş senelerdeki CCNA sorularını bulmak mümkün müdür? 2- Kursa gitmeden geçme ihtimalim nedir? 3- CCNA'in CCSP için temel oluşturması haricinde herhangibir avantajı var mıdır? Teorik avantajlar haricinde sizin bu ana kadar aldığınız iş teklifi, statü değişimi gibi avantajlardan bahsediyorum. 4- ICND Exam 640-822 kitabını indirdim, kitap seçimim doğru ve güncel mi? 5- Network Warrior adlı kitap hakkında bir bilginiz/yorumunuz var mı? 6- Eğer bir kursa gidersem, BT Akademi, ya da BilgeAdam'da, CCNA'in bana maliyeti ne olacaktır? 7- Yaşımın 20 nin altında olması, CCNA yolunda bana herhangibir dezavantaj sağlayacak mıdır? Buradaki CCSP ve CCNAler yaşlarını "eğer çok özel değilse" bizimle paylaşabilir mi? 8- TestKing olarak ne indirmemi tavsiye edersiniz? 9- Kendim çalışmak için Router vs gibi bir cihaz satın almam gerekecek mi? Gerekecekse tahmini maliyeti 10- Tahminen kaç saat çalışmam gerektiği? 11- Kendimi test edebileceğim, testKingler hariç olmak üzere, bir CCNA simulatörü var mıdır? Sorularımı cevaplandırırsanız, çok mutlu olurum, Ayrıca bu sorular, eğer cevaplanırsa, SSS olarak sitenize eklenebilir diye düşünüyorum, Cisco yolunda ilerlemeye karar veren birçok insanın, döküman bolluğu, uzman eksikliğinden kafasının karıştığını gördüm bu araştırmalarımda. Ayrıca yüksek sayıdaki sertifikaların isimleri, seviyeleri ve farklı uzmanlık alanları CCNA ve CCIE yolunda dikkat dağıtıyor. Saygılarımla, Furkan Kucukoglu |
| |||
| yaşının kçük olması senin çin asla dezavantaj değil avantajdır. ben 27 yasındayım ccna eğitimini yeni bitirdim. artık kıysalamayı sen yap...
__________________ CCNA Eğitim Bitti, sınava Az Kaldı. CCNP Eğitim Devam Ediyor. |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|