| |||||||
| Kayıt ol | Etiketler | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Bütün Forumları okunmuş kabul et |
| |||
| Arkadaşlar CCNA sınav ücreti normal ücreti 120 paund yüzde 70 indirimli olarak alırsak 36 paund yani 86 ytl diye hesapladım doğrumu vouchjer sınavını gecersem. bu konuda voucher indirmiyle ne kadar indirimli girebilrim..
__________________ CCNA Eğitim Bitti, sınava Az Kaldı. CCNP Eğitim Devam Ediyor. |
| |||
| bu konuylailili bir bilgim yok şahseneğitim alıdğınyerle ilili bu konuyu görüşmen dahamantıklı onlar yardımcı olabilir. örnğinonlar ödeme yapar senin adına sende onlara elden ödemeyapabilirsin ben öyle yapcam ..
__________________ CCNA Eğitim Bitti, sınava Az Kaldı. CCNP Eğitim Devam Ediyor. |
| ||||
| Alıntı:
Sizden sınav ücreti haricinde bir para talep etmiyor ya da etmior olması gerekli diyelim. Hangi şehirde sınava giriyorsunuz , kursun adını buraya yazabilir misiniz ? Kursun keyfi olarak 1 YTL fark istemesi bile söz konusu değil.
__________________ Sitemize Girebileceğiniz Alan Adları www.cisco.gen.tr & www.ciscotr.net & www.ciscotr.com --- Cisco Sınavlarında %20 indirim kuponu almak almak için ![]() 7 Eylül 2008 İç Güvenlik Eğitim ve Tatbikat Merkez Komutanlığı / Isparta |
| ||||
| 123 GBP Cisco CCNA #640-802 sınavı için VUE tarafından belirlenen ücret. Normali bu zaten. indirim yoksa bu ücret geçerlidir.
__________________ Sitemize Girebileceğiniz Alan Adları www.cisco.gen.tr & www.ciscotr.net & www.ciscotr.com --- Cisco Sınavlarında %20 indirim kuponu almak almak için ![]() 7 Eylül 2008 İç Güvenlik Eğitim ve Tatbikat Merkez Komutanlığı / Isparta |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|