| |||||||
| Kayıt ol | Etiketler | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Bütün Forumları okunmuş kabul et |
| |||
| CCNA Exam Questions Explained: Hotspot 2: Topology Question 4. soruda biraz kafam karıştı. Eğer gerekirse (ki bu ibare önemli) diyor, hangi şifre kullanılmalıdır? Cevapta "T1net" yazmış. Ama Dubai'nin serial 1/1'ine baktığımızda default encapsulation(hdlc) kullanıyor. Yani herhangi bir şifreye gerek yok bağlantı için. Yani bence cevap "no password is required" olmalı. Yardımcı olursanız sevinirim. Emin olamıyorum. |
| |||
| arkadaşlar bir routerdan diğer routera telnet yaparsan yine şifre gerekir.ona göresonucta telnet bir remote bağlantı türü
__________________ CCNA Eğitim Bitti, sınava Az Kaldı. CCNP Eğitim Devam Ediyor. |
| |||
| ama arkadaşlar telnetolması çinnde şifre gerekli değilmiiii.. yanişifre varsa telnet bazen p4s lerde yanlış cvp cok oluyor ona kanmayın gerci ben daha acemiyim yeni yeni yürümeye başladım bu sınav konusuna ama benim fikim bu sadece....
__________________ CCNA Eğitim Bitti, sınava Az Kaldı. CCNP Eğitim Devam Ediyor. |
| |||
| Soruda office tarafından dubai routerına yapılacak bir bağlantıda (ki burda router'a fiziksel erişimden değil bağlanıp işlem yapabilmeden bahsediyor. ör: Remote desktop connection gibi) bu nedenle dubai üzerinde config de gözüken şifrenin tanımlanması gerekir O da T1net düz mantık basit bi soru kafa karıştırmaya değmez. |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|