| |||||||
| Kayıt ol | Etiketler | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Bütün Forumları okunmuş kabul et |
| |||
| Merhaba arkadaşlar Bilgisizligimi mağzur görün ancak ögrenmek istedigim bir şey var aslında merak desek daha iyi olur Bu verdiginiz örneklerin ne anlama geldigini veya ne işe yaradıgını merak ettim Daha açık sormam gerekirse tamam 1 topoloji ancak hicbir spt,routing,vlan yani nebilim bir configurasyon yok anladıgım kadarıyla Umarım bunu küstahlık olarak algılamazsınız Ben sadece bu topolojilerin nerelerde veya neden kullanıldıgının açıklamasını merak ettim |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|
Benzer Konular | ||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| CCNA v4 ( Cisco Certified Network Associate ) | komikadam | CISCO Genel | 9 | 09-22-2008 15:26 |
| CCNA (Cisco Certified Network Associate) | u_armagan | CCNA Cisco Certified Network Associate | 2 | 03-20-2008 15:14 |
| CCNA 640-802 Soruları ( Cisco Certified Network Associate ) | dfak | CCNA Cisco Certified Network Associate | 8 | 03-20-2008 14:46 |
| CCNA CBT Video ( Cisco Certified Network Associate ) | burner | CCNA Cisco Certified Network Associate | 0 | 02-01-2008 01:29 |
| CCNA Olmak ( Cisco Certified Network Associate ) | ekremselcuk | CCNA Cisco Certified Network Associate | 21 | 11-06-2007 22:47 |