| |||||||
| Kayıt ol | Etiketler | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Bütün Forumları okunmuş kabul et |
| |||
| Azimliyim biriyim ve orjinal ing cisco kitaplarım bulunuyor.ing seviyemde çok iyi.. bilgisayar konusunda 13 yıllık tecrübeli biriyim. fizik bölümünde okuduğum için teknik ve fiziksel yapıları anlamak zor olmuyor..bu cisco sınavlarına girmek istiyorum.çalışmaya başladım hatta ccent kitabını bitirmek üzereyim...(genel tekrara başlıcam ![]() )yalnız siteden okuduğum kadarıyla sınav sadece yazılı deilmiş lab sınavlarıda varmış... işin içinde ama bu sistem hangi sınavlar için çalışıyor kesin bilmiyorum... tavsiyede bulunursanız sevinirim... açıkça soylemek gerekirse ailesel durulardan dolayı 7000-8000 ytl verip kurslara gidicek durumum yok o yuzzden bunu kendim yapabileceğime inanıyorum... en azından sözel kısımlarını. gerisini tecribeyle olabileceğine inanıyorum temel seviyeden bu sektore girmek istiyorum... ICND1 (CCENT) , ICND2 (CCNA) VE CCDA SINAVLARININ İÇERİĞİ HAKKINDA BİLGİ VERİRSENİZİ SEVİNİRİM... CİSCO TEMEL SEVİYE SERTİFİKALARINA SAHİP OLMAK İSTİYORUM... BİRDE KİTAPLARI BULDUM TAMAMDA PRATİK YAPMAK İÇİN SORU BULAMIYORUM... SORU BANKASI TARZI Bİ ŞEYLER VARMI ACABA YADA ESKİ CİSCO SINAVLARI??? bu arada emule ve torrent te butun cisco kitapları 2008 basımları yayınlanmış meraklısına duyurulur... simulator ve video programlarıda cabası... isteyenlere pdf kitapları yollayabilirm... Konu ÖnderNuray tarafından (03-22-2008 Saat 23:36 ) değiştirilmiştir.. |
| ||||
| Alıntı:
7000-8000 ytl gibi bir ücret değil. ortalama 1000 , 1500 YTL civarında CCNA Kursu alabilirsiniz. Bu gittiğiniz yere göre aşağı yukarı bu civardadır. Ingilizce seviyenizin çok iyi olduğunu belirtmişsiniz http://www.cisco.com/web/learning/le...type_home.html Bu link'ten CCNA Sertifikasyonu hakkında bilgi edinebilirsiniz. #640-802 veya #640-822 ve #640-816 sınavını geçmeniz gerekiyor. |
| |||
| sanal olarak yani... çok teşekkür ederim.... yalnız kurs fiyatlarını smartrpo ,netron ,bilge adamın ücretlerini değerlendirerek soyledim.. hele bilge adam uçmuş bir vaziyette 10000 ytl sistem yazılım ve network müh. için aldığı para Konu ÖnderNuray tarafından (03-22-2008 Saat 23:58 ) değiştirilmiştir.. |
| ||||
| Alıntı:
Bu parayı hak eder/etmez ona da bir sözüm yok. 1 , 1.5 milyara CCNA eğitimini kaliteli bir kurumdan alabilirsiniz. ismi A olur , B olur farketmez. Bu marka bir spor ayakkabı giydiğiniz için daha fazla ücret vermek gibidir. Aynı kalitede onlardan daha uygun eğitim veren firmadan alırsınız. ![]() |
| ||||
| ciscotr.com admin'i olarak önereceğim bir firma yok ![]() www.Cisco.com 'dan bir alıntı yapmak istiyorum sadece http://www.cisco.com/web/TR/news/press/news_92.html http://www.cisco.com/web/TR/partners...g_started.html gayet açık bence ![]() |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|