| |||||||
| Kayıt ol | Etiketler | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Bütün Forumları okunmuş kabul et |
| |||
| Merhaba arkadaşlar. CCNA sınavına yakın zamanda girmeyi düşünüyorum.Fakat sınavlar konusunda birkaç soru var kafamda. Öncelikle sanırım 640-801 sınavına gireceğim.640-802 ise yakın zamanda geçerli olucak.O yüzden benim gireceğim sınav 801 sanırım. Genel olarak sınav içeriğinden girmiş olan arkadaşlar bahsedebilirlermi? Örneğin similasyonlar nasıl çıkıyor.Genel olarak gireceğimiz komutlar access list yazma ilemi alakalı. Piyasada bulunan örnek sorular, (500-600 adet) arası ,genel olarak cisco havuzunu kapsıyormu.Yoksa hiç rastlamadığımız sorularda çıkabilirmi. Konulara hazırlandıktan sonra sınav denemelerini nerede yapmalıyım.Sınav içeriğine en yakın olan örnek sorular nerelerdedir? Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.İyi çalışmalar... |
| ||||
| merhaba öncelikle 640-801 halen geçerli olduğunu soyleyebirim. 2. sınavda gelen similasyon soruları oldukça basit.eğer herhangi bir kursa gittiysen yada access-list lerle ilgili kompleks sorular çözdüysen sınavdakini rahatlıkla yapabilirsin. etrafımda giren kişilerden öğrendiğim kadarıyla uzun zamandır routing le ilgili similasyon gelmiyor hatta 3-4 tane arkadışma aynı similasyon(access-list sorusu geldi) geldi. soruya aşağıdaki linkten ulaşabilirsin CCNA CBT Video ( Cisco Certified Network Associate ) birdiğer çıkması muhtemel sürükle bırak sorusuda bu Proctor_Guidev9 ve Ipv6 ekstra sormak istedikleriniz varsa seve seve yanıtlayabilirim Fatih YURTTAŞ CCNP ![]() |
| |||
| Alıntı:
Acess list, OSPF ile ilgili de çıkabilir. Genelde access list favoridir ccna da. Piyasada bulunan dumplardan çıkar genelde tabi onlar da 1000 e yakın soru demek ![]() Sınav denemelerini arkadaşların forum da yayınladığı Exam tutoriallerde deneyebilirsiniz. Simulasyonlar için Boson'u öneririm. Actualtest ve Testking den gerekli dump ları edinebilirsiniz. Cisco için en iyi kaynak : net130.com dur. Ayrıca şunu belirtmeliyim ki sınavda soruyu yaparsın ve geçer geri dönüş yoktur. Zamanınızı iyi değerlendirmelisiniz... |
| ||||
| Alıntı:
fazla bişeyede yaramaz bu saatten sonra.ben 5 kasımda girdim.6 kasımda neyin değiştiğini bilmiyorum şuanda senden duydum. |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|