| |||||||
| Kayıt ol | Etiketler | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Bütün Forumları okunmuş kabul et |
| |||
| Sevgılı Arkadaslar Bana Acıl Ccna Anlatan Vıdeo Lazım Formda Olan Vıdeoların Lınklerı Hata Verıyor Ve Sızden Rıcam Eger Ellınızde Boyle Bırsey Varsa Lutfen Lınk Verın ... Sımdıden Herkese Tsk ...saygılarımla |
| |||
| foruma link vermis arkadaslara kirik linkleri iletirseniz adresleri tazelerler ve daha faydali olur diye dusunuyorum. ccna videolu anlatim iceren konu basliklarinin altina linkler calismiyor diye mesaj atarsaniz dikkatlerini cekecektir ve duzelterek geri bildirimde bulunacaklardir. |
| |||
| Arkadasım bende ccna egitim videoları mevcut ancak 18 gb cunku her biri 2.5 saatten tam 11 video ve direkt olarak bir sirkette personele ccna egitimi verilirken cekmistik sınıf ortamında sorulu cevaaplı lab lı uygulamalı olarak. VPN haric hepsini anlatıyor. Upload etmem mumkun degil. Nasıl yapalım? |
| |||
| Alıntı:
Not: Kargo ücretini karşıdan ödemeli yaparsınız. Ödemeyi ben yaparım. Hem masrafa girmezsiniz. Şimdiden teşekkürler. Konu yubi tarafından (07-16-2008 Saat 13:07 ) değiştirilmiştir.. |
| |||
| Arkadaslar gonderme isi olabilir bende paylasmak istiyorum. Ama videolar icerisinde sirketin isimleri ve bazı calısanların isimleri geciyor.Sonradan aklıma geldi. Muallakta kaldım. Cunku simdi dusunuyorumda eger internette dagılırsa hani cok ayıp olucak.Adama guvendik videoları verdik bizi internette reklam etti demesinler. cok kararsızım. Bilemiyorum |
| |||
| Gönderirsen gerçekten çok iyi olur. Ama sen de haklısın. Ben bu konularda çok duyarlıyım. Ben internete yaymak gibi birşey yapmam. Başkası da yapmam der ama asla bilemezsin. Dostum karar senin. Her ne karar alırsan al saygı duyarım. Olumlu karar alırsan eğer adresimi Özel Mesaj (P.M.) olarak atarım. Saygılar... |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|