| |||||||
| Kayıt ol | Etiketler | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Bütün Forumları okunmuş kabul et |
| |||
| Merhaba arkadaşlar, İşin acemisi olduğum için ilk mesajımda epey bir sorum olacak Cisco.netacad de CCNA Semester 1 v4.0 Final exam sınavına giricem.Bugünlerde sınava girmiş olan arkadaşlar güncel soru ve cevapları paylaşabilirse memnun olurum.Sınavda kaç soru çıkıyor,semester 1 için kaç sınava girmem gerekiyor gibi bilgileri de paylaşırsanız sevinirim. Daha önce netacad de sınava giren arkadaşlara bi sorum daha olacak.Ben account ı yeni oluşturdum ve 1. kur geçen hafta bitti.Fakat siteye girdiğimde sınava girmek için hangi linke tıklayacağımı bulamadım. Şimdiden teşekkür ederim. |
| |||
| Mrb ben 3.1 gordugum ıcın su an kı soruları bılmıyorum ama google amcadan rahatlıkla bulabılırsın. Netacad sayfasında ıse tam olarak hatırlamıyorum ama sayfanın alt kısımlarında gradebook olması lazım onun altındakı yada ustundekı sekmeden gırıyosun sınava ısmını sımdı tam hatırlamıyorum bızım accontlarda su an gorunmuyo sınavları verıdıgımız ıcın. Kolay gelsın.. |
| |||
| mrb snopy nasılsın ya girdinmi sınavına bende yenı kayıt yaptımda butun dokumanlar ıng bı kac turkce dokuman buldumda bişiler ogrenebıldım pazartesiye ilk sınavıma girecem sınav soruları nasıl nerelere fazla calısmalıyım. veya sende cıkabılecek sorular varmı ? benı bılgılendırırsen yardımcı olursan seıvnırım cok saol şimdiden.... |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|