| |||||||
| Kayıt ol | Etiketler | Yardım | Üye Listesi | Ajanda | Arama | Bugünki Mesajlar | Bütün Forumları okunmuş kabul et |
| ||||
| ben kendimden örnek verebilirim sana izzet baysal'da Matematik okuyorum hemde ingilizce ancak cumartesi pazar ist.a Cisco Kurslarına gidiyorum, bence pişmanlık duymaktansa bir an önce yol almaya bak. gelelim soruna switchler salak cihazlardır router lar ise akıllı, aslında bu mantıkla bi cok seyi cozersin. switchi modemdeki port olarak düşünebilirsin bence, daha cok host artırmak icin kullanılır, routerlar oyle değildir. routerlarda ram (nv) cpu ve bir IOS (işletim sistemi) nin kurulu oldugu bir flash vardır. |
| ||||
| Alıntı:
ben onu hub için duymuştum sanırsam hele switch yönetilebilir bir switchse bu cümleyi kuranı Allah'a havale ediyorum ![]() Ayrıca Switch'in en önemli ve tek görevi o olsaydı adı hub kalırdı. Bu arada Router 'in IOS var Switch 'in yok mu onun da var elbette.
__________________ Cisco Certified Network Engineer |
| ||||
| Alıntı:
|
| |||
| Bence soru sormaya biraz erken başlamışsın bu işte biraz geliştikten sonra ne demek istediğimi daha ii anlıyacaksın Bence öncelikle kendine bi kaynak oluştur bu konularla ilgili mesela forumdaki dökümanlar faydalı oldukça onları indir oku anlamadığın yerlerde yardım iste.. bu iş birazda sevda işidir sevmeye çalış.. ![]() |
| |||
| switchler routerların gelimiş hali değil bunn tam tersi söylene bilir routerlar switchler den daha gelişmişdir. bencede osi modelini iyice kavramalısınız.özellikle belirtmemde fayd avar switchler ikinci routerlar üçüncü katmanda çalısırlar tamamen farklı cihazlardır... admine sorum şu : routerın ios u var switch yokmu demişssin , switch inki ne peki... diğer söylediklerine katılıyorum.. tşkler... |
| ||||
| Alıntı:
Alıntı:
Switch 'in IOS 'u hakkında bilgi alabilirsiniz. PHP- Kodu:
__________________ Cisco Certified Network Engineer |
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|