PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : HP 2133 Mini-Note Laptop XP Kurulumunda 1632. Satır Eksik Hatası - Windows XP Yükleme

cembalik
11-09-2009, 10:46
Merhaba arkadaşlar. ELimde Hp 2133 mini notebook var. Vista Homebasic yüklü. Kullanıcak arkdaş türkçe olmasını istiyor. Vista Homebasic te Tr versiyon olmadığı için Xp kurmak istiyorum. Xp home TR ve Xp pro Tr lisanslarım var. Cihazda Cd sürücü olamdığı için kurulum işlemini Flash disk ile yapacağım. winto win programını kullanarak Xp kurulum cdlerimi flash diske atıyorum. Kuruluma başladığım sırada Tr Home kurulumunda ön yüklemeden hemen önce 152. satır eksik kurulum başlatılamıyor. Hatası veriyor, Tr Xp Pro kurlumundan önce ise 1632. satır eksik şeklinde bir hata veriyor.Bunun sebebi nedir acaba ? Çözümü hakkında bana yardımcı olacak bir arkadaş varmı ?

Şimdiden teşekkür ederim

trcy1
11-10-2009, 12:19
Merheba internette flash diskten xp kurulumu ile ilgili makalelerden faydalanarak bu işlemi daha kolay yapabilirsiniz.Flash diskinizi kuruluma hazırlarken atlamış oldugunuz kısımlar olabilir.
burdaki (http://www.notebook.gen.tr/asus-eee-pc-f29/asus-eeepc-ye-windows-xp-kurmak-resimli-anlatim-t2246.html]Asus EeePC'ye Windows XP Kurmak (Resimli Anlatım) : Asus Notebook)
adımları izleyerek rahatlıkla kurulumunuzu gercekleştirebilirisniz

Serhatx
03-14-2010, 20:39
belki de kullandığınız XP ISO 'sunda bir problem vardır.

cembalik
03-14-2010, 23:10
evet ISO da bir problem varmış, Temel problem nerodaymış ISO problemide ondan kaynaklanıyormuş neroyu sildim kaldırdım tekrar ISO çektiğimde düzelmişti...
Cevabınız için teşekkürler.

server
03-15-2010, 11:14
CEM' Arkadaşımla aynı sorunu yaşıyorum Cem,çok saol bende,de aynı sorun var mini laptopumda,ve note book.da
bilgilendirici mail yazan arkadaşlara ve sana çok Tşk...