latecollision
08-24-2008, 00:52
ÜRÜN FİYATI: 150 YTL
Ürün özellikleri:
• Uydu üzerindeki Dijital Data Servislerini alır. 90 Mbps üzeri Data akışı Dijital TV ve Radyo Yayınlarını alır.
• Bilgisayara USB porttan bağlanır
• Uydu üzerinden Dijital TV ve Radyo yayınları içindir
• Kayıt seçeneği sunar.
• (PVR) Yeniden düzenlenebilir program listesi.
• Video text Plug <(>&<)> Play
• Giriş Frekans Aralığı 950 MHz - 2.150 MHz
• Symbol rate 2-45 MS/sec., SCPC ve MCPC
• İşletim Sistemi: WIN 98 SE, ME, 2000, XP, 2003
• Tuner girişi: F-connector Giriş impedance: 75 Ohm
• Demodulation: QPSK
• Viterbi oranları: 1/2, 2/3, 3/4, 5/6, 7/8, otomatik
• LNC kontrol: 14/18 Volt (Pol. switch için) 22 kHz ve DiSEqC 1.0 (switch frekans aralığı için)
• IF-Bandwidth: 36 MHz
KUTUSUNDA ÇOK TEMİZ 6 AY KULLANILMIŞ,18 AY GARANTİ BELGESİ DEVAM ETMEKTEDİR.FATURASI VE GARANTİ BELGESİ ALICIYA GÖNDERİLCEKTİR.
TV DE İZLEDİGİNİZ PROGRAMLARI KAYIT ALTINA ALIP BİLGİSAYARINIZDAKİ NERO PROGRAMI İLE DVD YE KAYDEDİP ARŞİVİNİZE KALDIRIN,TV DE İZLEDİGİNİZ PROGRAMLARDAKİ ANLIK FOTOLARI (CAPS)ÇEKİN VE BÜTÜN UYDU KANALLARINI İZLEYİN.AYRICA KAYIT ETTİĞİNİZ GÖRÜNTÜ TV DE İZLEDİĞİNİZ KADAR NETTİR.
Kendi malımdır,hevesimi aldım satıyorum,ilgilenen olursa özel mesaj atabilir.
Ürün özellikleri:
• Uydu üzerindeki Dijital Data Servislerini alır. 90 Mbps üzeri Data akışı Dijital TV ve Radyo Yayınlarını alır.
• Bilgisayara USB porttan bağlanır
• Uydu üzerinden Dijital TV ve Radyo yayınları içindir
• Kayıt seçeneği sunar.
• (PVR) Yeniden düzenlenebilir program listesi.
• Video text Plug <(>&<)> Play
• Giriş Frekans Aralığı 950 MHz - 2.150 MHz
• Symbol rate 2-45 MS/sec., SCPC ve MCPC
• İşletim Sistemi: WIN 98 SE, ME, 2000, XP, 2003
• Tuner girişi: F-connector Giriş impedance: 75 Ohm
• Demodulation: QPSK
• Viterbi oranları: 1/2, 2/3, 3/4, 5/6, 7/8, otomatik
• LNC kontrol: 14/18 Volt (Pol. switch için) 22 kHz ve DiSEqC 1.0 (switch frekans aralığı için)
• IF-Bandwidth: 36 MHz
KUTUSUNDA ÇOK TEMİZ 6 AY KULLANILMIŞ,18 AY GARANTİ BELGESİ DEVAM ETMEKTEDİR.FATURASI VE GARANTİ BELGESİ ALICIYA GÖNDERİLCEKTİR.
TV DE İZLEDİGİNİZ PROGRAMLARI KAYIT ALTINA ALIP BİLGİSAYARINIZDAKİ NERO PROGRAMI İLE DVD YE KAYDEDİP ARŞİVİNİZE KALDIRIN,TV DE İZLEDİGİNİZ PROGRAMLARDAKİ ANLIK FOTOLARI (CAPS)ÇEKİN VE BÜTÜN UYDU KANALLARINI İZLEYİN.AYRICA KAYIT ETTİĞİNİZ GÖRÜNTÜ TV DE İZLEDİĞİNİZ KADAR NETTİR.
Kendi malımdır,hevesimi aldım satıyorum,ilgilenen olursa özel mesaj atabilir.